Designad musik ger
ditt företag puls
och mer affärer


Vi skapar känslor kring lokala och globala varumärken genom skräddarsydda musiktjänster. Öka din försäljning med hjälp av lösningar designade för att skapa rätt känsla vid rätt tillfälle. Välkommen.

5792716866 2092952595


Musik på dina villkor


Representerar du en butik eller den stora kedjan? Hur dina behov än ser ut kan vi erbjuda en teknisk lösning som passar ditt företag.

910-241-5183


Musikdesign, vad är det?


Musik är direkt. På ett ögonblick skapas en känsla som ger en ytterligare dimension till det vi kan se och ta på. Men hur tänker vi när vi skapar en unik ljudupplevelse av ditt varumärke.

SÅ GÅR DET TILL

Cattis Tärnström, Area Retail Manager, Edblad


Royal Streaming skapar en känsla utifrån vad vi på Edblad står för och vill förmedla till våra kunder. Den genomsyrar alla våra butiker och skapar ett igenkännande av vårt koncept. Vår personal slipper lägga tid på att skapa egna musiklistor, istället får vi en kanal med designad musik som även passar olika tillfällen som jul, nyhetssläpp och event. Ett stort plus är även deras professionella service.Pulse of

Grand Hôtel


(616) 829-3975

Pulse of

Lexington Company


Mer


Vi är stolta att få jobba med våra kunder!

Vi hjälper flera av Skandinaviens största varumärken med designad musik, det är vi mycket stolta över. Här ser du några exempel på kunder som spelar vår musik varje dag.